Vänortsgatan 9 B / Bosgården / Mölndal

RENOVERAD 2:A MED BALKONG I POPULÄRA BOSGÅRDEN

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
ca 55 kvm
Avgift
3 390 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsgatan såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vänortsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad 2:a med balkong i sydvästläge, beläget i populära Bosgården. Här bor ni en halv trappa upp, med naturen och kollektivtrafiken bakom hörnet samt med cykelavstånd till Göteborg.
Ni bor nära stans puls men också lugna naturområden.

Lägenheten renoverades under 2019, och badrummet stambyttes i början på 2000-talet. Ni välkomnas in genom en rymlig och ljus hall med avhängningsmöjligheter. Köket är en av de största i föreningen, och här kan ni bygga en snygg köksö eller varför inte ha ett matbord som rymmer upp till 10 pers. Köket går i ljusa toner och har mycket förvaringsyta. Vardagsrummet ligger i anslutning och här har man bevarad den fina, originella fiskbensparketten som dessutom är nyslipad. Mysigt burspråk och utgång till balkongen.
Sovrummet är väldigt stort och har skjutdörrsgarderober. Här ryms enkelt skrivbord, tv-möbel med mera. Sovrummet ligger i anslutning till det helkaklade och ljusa badrummet.

Trivsamma Bosgården lämnar inget övrigt att önska, beläget på en plats som lockar även de kräsna. Med närhet till bland annat Mölndals nybyggda centrum som bjuder på shopping och restauranger, Safjällets naturområden, skolor, gym, mataffärer, kollektiva transportmöjligheter m.m. Här kan man inget annat än att trivas! Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.