Vänortsgatan 30 / Bosgården / Mölndal

STOR 1,5:A HÖGT UPP MED INGLASAD BALKONG - Cykelavstånd till Göteborg.

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 272 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsgatan såldes av oss 2020-05-03. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vänortsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STOR 1,5:A HÖGT UPP MED INGLASAD BALKONG - Cykelavstånd till Göteborg. En fantastisk lägenhet med det lilla extra! Förutom alla exklusiva tillval och otroligt låga avgift så får ni även känslan av att bo i en 2:a tack vare den avskilda sovrumsdelen. Här finns allt man kan tänkas behöva, rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och flertals garderober, kök med mycket fina material val och utrustning i rostfritt samt rymlig matplats för 4-5 personer. Helkaklat badrum i exklusivare ton med spotlights, golvvärme och tvättavdelning. Väldisponerad sovalkov som går att stänga igen om man sätter en dörr. Vardagsrummet är lättmöblerat och härifrån når du den stora inglasade balkongen i soligt läge mot innergården med gott om plats för större loungemöbler. Tillåtet att ha gasolgrill. Här har ni sol från 09-18 på sommaren.

Bosgården är mycket populärt med dess ypperliga kommunikationer som tar dig till Korsvägen på ca 10 min. Du bor alltså med stadens puls några minuter ifrån men har ändå naturområden och löpstigar i närområdet. Mölndals sjukhus, kommunikationer, grönområde vid Safjällets och Änggårdsbergen. Tvärs över gatan finns också Brogyllens mycket omtyckta bageri samt en mindre servicebutik! Hemköp och Mölndals nya köpcentrum ligger även ett par kvarter bort. På cykelavstånd nås bland annat badsjöarna Stensjön och Rådasjön samt trevliga utflyktsställen så som exempelvis Gunnebo Slott.

Ta chansen att förvärva denna stilrena lägenhet med smart planlösning och hiss! Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.