Västra Eklanda höjd 45 / Eklanda / Mölndal

Altan och trädgård

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea/biarea
156/8 kvm
Driftkostnad
35 797 kr/år
Totalareal
257 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna parhus på Västra Eklanda Höjd såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Västra Eklanda Höjd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västra Eklanda Höjd 45! Ett fint parhus med ett härligt läge i området. På entréplan finns en ett kök med plats för köksbord i burspråk, ett rymligt vardagsrum med stor matsalsdel, tvättstuga, hall och helkaklat badrum. På mellanplan finner man 2 ljusa sovrum samt ett luftigt och ljust allrum med balkong som lätt kan delas upp till två till sovrum om man så önskar, samt ett familjebadrum. På övre plan finns ett stort extra sovrum/allrum, här finns även gott om förvaringsmöjligheter. På baksidan finner man en härlig altan och lummig prunkande trädgård i soligt sydvästläge. Isolerat förråd och carport finns på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten