Västra Eklanda höjd 45 / Eklanda / Mölndal

Altan och trädgård

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea/biarea
156/8 kvm
Driftkostnad
35 797 kr/år
Tomtarea
257 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna parhus på Västra Eklanda Höjd såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Västra Eklanda Höjd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västra Eklanda Höjd 45! Ett fint parhus med ett härligt läge i området. På entréplan finns en ett kök med plats för köksbord i burspråk, ett rymligt vardagsrum med stor matsalsdel, tvättstuga, hall och helkaklat badrum. På mellanplan finner man 2 ljusa sovrum samt ett luftigt och ljust allrum med balkong som lätt kan delas upp till två till sovrum om man så önskar, samt ett familjebadrum. På övre plan finns ett stort extra sovrum/allrum, här finns även gott om förvaringsmöjligheter. På baksidan finner man en härlig altan och lummig prunkande trädgård i soligt sydvästläge. Isolerat förråd och carport finns på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Eklanda

Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och barnvänliga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.

Service

Här finns närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Frölunda Torg och Mölndals Centrum med nya Gallerian.

Natur och fritid

Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med ett Västtrafikkort eller en biljett som gäller i Göteborg kan man resa till hållplatser i Eklanda utan att betala något extra (Omlottzon Eklanda). Perfekt för dig som pendlar! Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.

Familjeliv

Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.

Liknande bostäder i närheten