Vetekornsgatan 15 / Bifrost / Mölndal

LJUS 3:A MED INGLASAD BALKONG!

Slutpris
2 510 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
5 480 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-07-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vetekornsgatan såldes av oss 2019-07-15. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vetekornsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Vetekornsgatan 15 och en ljus trea om 82 kvm med inglasad balkong belägen i västerläge. Den inglasade balkongen blir ett perfekt extrarum och ger en härlig förlängning på vår och höst säsongen. Bostaden har två fina och rymliga sovrum, de ena med en egen klädkammare. Helkaklat badrum med dusch med spotlights i taket samt tvättmaskin och en gedigen arbetsbänk. Vidare har du ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matbord. Köket har en mysig matplats mot innergården, gott om arbetsyta samt förvaringsmöjligheter.
Till bostaden ingår även ett källarförråd.

Föreningen har en helt ny innergård, som är mycket välskött. Innergården har flera olika avdelningar, mysiga bänkar samt rutschbanor och gungor.
Bostaden ligger bra beläget nära skog och natur med Änggårdsbergen alldeles runt hörnet. Men även nära goda kommunikationer som enkelt tar dig vidare in mot Göteborg, Sisjön samt Mölndals station och Mölndals Gallerian med flertal butik och mysiga restauranger!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bifrost

Centralt område med något av ett drömläge med naturen som närmsta granne men bara en cykeltur från storstadspulsen i Göteborgs city. Läget mitt emellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuder stora möjligheter för den friluftsintresserade. Närheten till Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljer uppskattar trevliga innergårdar, lekplatser och närhet till flera dagis och skolor i området.

Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med bl.a. promenadstigar, elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. I dessa naturområden kan man ta oändliga promenader eller slå sig ner för en picknick uppe på berget med vid utsikt. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Service

I Bifrost ligger Hemköp med generösa öppettider. Gångavstånd till servicebutiker, pizzerior, fruktaffär, blomsterhandel. I närområdet finns det även populärt bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gång- och cykelavstånd till Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud

Kommunikationer

Bifrost ligger ca 1,5 km norr om Mölndals centrum som nås på ca 15 min promenad. Bifrost har cykelavstånd till nästan allt. Mölndals centrum når man på ca 5 min medan man på knappa 20 minuters cyklar till Korsvägen eller Chalmers. Bifrost har bra kollektivtrafik med buss både mot Göteborgs centrum via Sahlgrenska och Linnéplatsen och mot Mölndal och vidare mot AstraZeneca och Balltorp. Från Mölndalsbro (ca 1,5 km) går både lokaltåg, många bussar och flera spårvagnar. Bifrost har ett centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås via Landvetter.

Familjeliv

Det finns flera dagis i området som t.ex. Bifrost, Toltorp, Jungfrustigen-Torallastigen samt Hagåker. Närmsta skola är Västerbergsskolan (F-5), men även gångavstånd till Bosgårdsskolan (F-3), Fässbergsskolan (4-9) och Toltorpsskolan (F-5).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.