Malma Nolgården 107

Malma Nolgården 107

Slutpris

1 000 000 kr


Bredöl— Nossebro— Essunga

Malma Nolgården 107


Slutpris
1 000 000 kr

Bredöl— Nossebro— Essunga

Naturskönt läge i Malma

Här möts man av lantluft och trevligt fågelkvitter; denna fastighet ligger mycket naturskönt omgiven av åkrar och skog. Här erbjuds en rejäl villa om ett och ett halvt plan med källare. Tomten är lummig och här finns fruktträd och en skogsdunge. Till fastigheten hör också ett bra dubbelgarage med tre rejäla förråd och loft. På loftet finns, utöver förvaringsutrymme, även ett inrett rum; perfekt som t ex hobbyrum.

Bostadens entréplan består av hall, ljust vardagsrum med öppen spis med insats av järn, toalett samt rymligt kök med matplats. På ovanvåningen hittar man tre sovrum med bra förvaring samt duschrum. I källaren finns praktiska förråd, pannrum och tvättstuga. Det finns även ett garage under huset.

Huset ligger ca 3 km från Bredöl, där skola åk F-5 finns. Till Nossebro, med övriga skolor, service och butiker, är det ca 8 km.


Boarea/biarea
100/8 kvm
Driftkostnad
34 995 kr/år
Tomtarea
3 843 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-01

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Malma Nolgården såldes av oss 2022-07-01. Se alla våra försäljningar i Nossebro samt även på Malma Nolgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.