Myrvägen 6

Myrvägen 6

Slutpris

8 800 000 kr


Öjersjö Mossenområdet— Öjersjö— Partille

Myrvägen 6


Slutpris
8 800 000 kr

Öjersjö Mossenområdet— Öjersjö— Partille

Familjevilla i ett plan med fantastisk trädgård och härligt läge!

På Myrvägen 6 presenteras inom kort denna trevliga villa i ett plan med lugnt och insynsskyddat läge. Huset är i ett mycket gott skick och erbjuder en modern och utmärkt planlösning som består av ett vardagsrum, två allrum, ett kontor, två badrum och två sovrum. Önskas fler sovrum kan kontoret och ena allrummet göras om till sovrum som då också kan fungera som en perfekt tonårsdel med egen ingång, badrum och walk in closet.

Det här boendet har gott om sociala ytor både inne och ute som förbinds praktiskt med husets flera utgångar. Trädgården har flera naturliga och sköna uteplatser både i skugga och sol. Dessutom finns ett stort härligt uterum med gott om plats att möblera som man önskar.

I Öjersjö bor man nära vild och vacker natur och det finns goda möjligheter till fritidsaktiviteter som paddling, fiske och golf. Öjersjö golfklubb och Partille ridklubb ligger på cykelavstånd och inom kommunen finns även ishall och flera idrottshallar. Som boende på Myrvägen finns det också en tennisbana för medlemmarna i området. Öjersjö expanderar och inom kort kommer det även att finnas en större livsmedelsbutik på andra sidan vägen som nås med en kort promenad.

Söker du ett hem med både praktisk och social komfort, rogivande omgivningar, närhet till skolor och kommunikationer, vandringsleder och motionsspår men som samtidigt vill ha närheten till storstadens allomfattande utbud så är detta ett tillfälle för dig!
Dessutom nås Landvetter flygplats på bara ca 15 minuter med bil.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
160/8 kvm
Driftkostnad
35 707 kr/år
Tomtarea
1 455 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-03-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.