Agda Helins väg 10

Agda Helins väg 10

Slutpris

8 500 000 kr


Öjersjö— Partille

Agda Helins väg 10


Slutpris
8 500 000 kr

Öjersjö— Partille

Modernt boende i 2-plansvilla -nära sjö och natur!

Vi presenterar nu Agda Helins väg 10 där du finner allt som ett går att önska av ett modernt boende! Här erbjuds en unik kombination av närheten till storslagen natur med sjöar, strövområden och citypuls!

Boendet bjuder på generösa ytor om 138 kvadratmeter i en funktionell och praktisk planlösning. Entréplanet disponeras av en hall med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum och kök i en enhet, fräscht badrum/tvättstuga och två bra sovrum. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, allrum och husets andra badrum.

Den höga takhöjden och ljuset från de stora fönsterpartierna skapar husets speciella sköna karaktär. Vardagsrummet är husets hjärta och är en plats för återhämtning. Här bjuder utsikten på en ridå av tallar och granar.

Huset andas nyproduktion och upplevs mycket ljust och med stor rymd och rymlighet. Villorna i området är placerade i harmoni till varandra och är karaktäristiska med sina rena och enkla former. Gillar du kvalitet och ett avskalat formspråk kommer du att älska detta boende!

Här bor du direkt granne med naturen med bästa "ski in/ski out" läge!
Vintertid går det fint att kliva på skidorna direkt på altanen och sommartid uppskattas Lilla Hålsjön som ligger på badrocksavstånd.

Delsjöns naturreservat ligger nära med milsvida vandringsleder och cykelspår. Här finns också det populära cafét "Bertilssons stuga" som bjuder på härlig atmosfär, fika och lättare luncher. Vill man hellre spela golf finns Partille Golfklubb några hundra meter bort.

Läget är strategiskt med direkt närhet till leder som tar dig till Landvetter flygplats och Göteborg city på ca 13 min.
Bilen parkeras smidigt i husets carport.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
29 200 kr/år
Tomtarea
350 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-10-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.