Älgstigen 8A

Älgstigen 8A

Slutpris

7 400 000 kr


Kåsjön— Öjersjö— Partille

Älgstigen 8A


Slutpris
7 400 000 kr

Kåsjön— Öjersjö— Partille

En idyll med utmärkt läge nära Kåsjön!

Med ett strategiskt läge nära kommunikationer och med promenadavstånd till Kåsjön finns denna välskötta villa med solig och lättskött plan tomt. Huset är lätt att sköta och är en dröm för den som bara vill flytta in och trivas från dag ett.

På entréplanet erbjuds hall, vardagsrum, kök, två badrum, två sovrum varav det ena lätt kan göras om till två rum, samt tvättstuga med rymlig groventré. På övre plan finns ytterligare ett rum som kan användas till allrum, sovrum eller kontor och som kan göras till två rum för den som så önskar. Den oinredda vinden bjuder också på möjligheter, se planritning. Praktiskt finns även en toalett på detta plan.

Som boende på Älgstigen 8A kan du njuta av en grönskande trädgård, närheten till vacker natur, goda möjligheter till fritidsaktiviteter som paddling, fiske och golf. Öjersjö golfklubb och Partille ridklubb ligger på cykelavstånd och inom kommunen finns även ishall och flera idrottshallar. Det går regelbundet bussar till Göteborg city och Partille centrum. Landvetter flygplats nås på ca 15 min med bil.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
149/45 kvm
Driftkostnad
58 160 kr/år
Tomtarea
804.9 kvm
Rum
4 rum (2-5 sovrum)
Såld
2022-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.