Eksvängen 20

Eksvängen 20


Öjersjö— Partille— Nyproduktion

Eksvängen 20



Öjersjö— Partille— Nyproduktion

Nybyggt parhus med ett toppenläge i Öjersjö!

Nu erbjuds detta nybyggda och moderna parhus med ett av de absolut bästa lägena i området! Detta är ett härligt hus som andas framtid där man tagit hänsyn till klimatet och miljön. Området som här bebyggs och som snart står helt färdiga är Svanenmärkta och ligger i kanten av vacker natur och just detta hus har grönskan som närmaste granne vilket minskar såklart både insyn och förbipasserande på baksidan. Trädgård, altan, stensättning, gräsmatta, häck vid tomtgräns och pergola kommer bli färdigt till tillträdet. Carport, laddbox, solceller och isolerat förråd finns.

I Gökegård har man valt att uppföra ett helt nytt område som har fått det passande namnet "Öjersjö Hagar". Här har man gångavstånd till den fina badsjön Kåsjön, nära till vandringsleder och svampskogar. Vill du spela golf så råkar du faktiskt bo granne med en golfbana. I Öjersjö finns det också mycket att göra för barn och ungdomar. Det finns gott om kommunikationer både till Partille och Göteborg city, vilket underlättar för både barn och vuxna.

Kontakta mäklaren vid intresse för detta huset!


Boarea
126.5 kvm
Driftkostnad
28 003 kr/år
Tomtarea
258 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.