Isfabriksvägen 9 / Öjersjö / Partille

Bo modernt och granne med Stora Hålsjön

Slutpris
3 420 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 989 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (markplan) (Hiss finns)
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på isfabriksvägen såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på isfabriksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Alldeles intill Stora Hålsjöns kant kan vi nu erbjuda en välplanerad 3:a med social, öppen planlösning och stor balkong där man kan njuta av kvällssolen. Med bara 15 minuter till Korsvägen och naturen som granne får ni här en genomgående ljus och trivsam bostad med hög standard och moderna ytskikt.
I Brf Isfabriken är det lätt att trivas! Här upplever man god livskvalité och rofyllda omgivningar. Du bor med vacker natur och mysiga strövområden inpå knuten. Stora Hålsjön ligger alldeles intill husen och i närområdet ligger Lilla Hålsjön som har badplats med brygga. Ett utslag bort ligger Partille golfklubbs 18-hålsbana. Med busshållplatsen på kort promenadavstånd tar du dig enkelt till Göteborg, Partille och Landvetter flygplats. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.