Karins väg 4 / Olofstorp / Göteborg

Enplansvilla med ett centralt och lugnt läge i Olofstorp

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
26 980 kr/år
Tomtarea
855 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Karins Väg såldes av oss 2020-01-07. Se alla våra försäljningar i Olofstorp samt även på Karins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olofstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trivsamma Olofstorp finns det mesta som familjen kan önska sig såsom natur och strövområden, bad i mysiga små sjöar och aktiviteter som fotboll, innebandy etc. Olofstorp ligger ca 15 km från centrala Göteborg och det finns bra kommunikationer, Blå Express, både till Göteborg och Gråbo. Skolor och förskolor ligger inom bekväma gångavstånd och busshållplatsen ca 3 min promenad från huset.

Från den välkomnande entrén så kommer man in en ljus hall med bra förvaring, till höger om hallen ligger grovköket med tvättmöjligheter och lite förvaring. Sovrum 1 är väl tilltaget och har en modern touch och är rymligt nog för en dubbelsäng. Stort och inbjudande kök som är modernt utrustat, utgång till altan under tak. Helkaklat badrum med wc, duschhörn och handfat med kommod. Sovrum 2, ljusa färger och luftigt. Vardagsrummet är ljust och väl tilltaget, här finns plats för en stor sittgrupp, tv-möbel och ett matbord. Sovrum 3 är stort och har garderober, ljus färgsättning och plats för dubbelsäng och arbetshörn.

Så för familjen som vill komma närmre naturen och känna lugnet i idylliska Olofstorp så är detta ett tillfälle man inte får missa.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Olofstorp

Olofstorp är ett samhälle beläget knappt två mil från de centrala delarna från Göteborg och ca åtta kilometer från Lerums centrum. Här bor du mitt i lantlig idyll, omgiven av underbar natur med både djupa skogar och många sjöar. Det är ett lugnt område med blandad bebyggelse som gårdar, villor och nyare grupphusområden. I området råder en fin sammanhållning med god stämning bland de boende i all

Service och Skola

Det som tidigare var en renodlad landsbygd är idag ett område med många barnfamiljer vars utbildningsbehov är väl tillgodosedda i form av både förskola och skola i området. Närmsta tre förskolorna är Skattkammaren, Olofstorpsvägen och Bergums Framtid. På Bergums skola går ca 750 elever från F-9.

Fritid och Natur

Omgivningarna erbjuder många och vackra naturupplevelser. Fritidsaktiviteter finns det gott om i närheten, såsom golf på Lerjedalens golfklubb och Stora Lundby golfbana. Här finns flertalet hästgårdar och fritidslantgården i Bergum där man tar med sig barnen som får hjälpa till med skötsel av kor, grisar, höns, getter och får. Bredvid den vackra Bergums kyrka ligger Snipeberget där det ordnas ett fantastiskt midsommarfirande varje år. Stora Älsjön inbjuder till härliga bad och har en egen badförening där man som medlem får ta del av bl .a. badhytt, toalett, hopptorn och trampolin. Vidare finns Tyrsjön som har både strand och bryggor och runt sjön går en trevlig promenadslinga om 1,7 km för den lite mer aktiva. För den fiskeintresserade finns flertalet bra fiskesjöar i närheten. Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt

Kommunikationer

Bra kommunikationer både in till Göteborg, Lerums kommun, samt mellan stadsdelarna. Med buss når du centrala Göteborg på cirka 25 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.