Kniparedsvägen 39A / Knipared / Olofstorp / Göteborg

Villa i naturnära och barnvänligt område

Slutpris
4 060 000 kr
Boarea/biarea
86/89 kvm
Driftkostnad
19 873 kr/år
Tomtarea
1.3 ha
Rum
6 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Kniparedsvägen såldes av oss 2018-09-12. Se alla våra försäljningar i Olofstorp samt även på Kniparedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knipared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I gröna omgivningar och i en vacker och lantlig miljö ligger Kniparedsvägen 39 med stor tillhörande tomt. Bygglov för 3-4 boxar med tillhörande sadelkammare/förråd finns och öppnar upp stora möjligheter för dig som är hästintresserad och drömt om att ha dina egna hästar hemma. Trädgården erbjuder gott om plats för både lek, odlingsintresse och rekreation - perfekt för såväl soldyrkare som skuggsökare. Egen frukt går fint att skörda bland annat från äppleträden och det frodiga körsbärsträdet. Det vackra gärdsgårdsstaket omringar trädgården och bakom enarna ligger fastighetens åkermark på ca en hektar. Åkermarken går inte att avstycka. På tomten finns även ett äldre garage med verkstad och flera förrådsutrymmen. Här finner man "livet-på-landet-känsla" men samtidigt närhet till Göteborg, goda kommunikationer, förskolor, skolor och service. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.