Harpunvägen 14

Harpunvägen 14

Slutpris

1 005 000 kr


Otterbäcken— Gullspång

Harpunvägen 14


Slutpris
1 005 000 kr

Otterbäcken— Gullspång

Välvårdad enplansvilla i trevligt område vid Vänern!

Trevlig enplansvilla utan trappor på Harpunvägen 14 i omtycka Otterbäcken finns nu till försäljning! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med trevliga grannar. Villans 5 rum och kök bjuder bland annat på flera sociala ytor att spendera med vänner och familj, en mysig kakelugn och överlag trevlig och öppen planlösning. Fiber finns indraget.

Villan är belägen på en trädgårdstomt och här finns förutom bostadshus även garage med automatisk garageport, förråd och ett växthus. I det lilla växthuset har det odlats bland annat tomater, vindruvor och potatis.

Ett stenkast från huset nås både badbrygga och sandstrand vid Vänerns stilla vatten att svalka sig i under varma sommardagar.

Cykelväg finns från Otterbäcken till Sjötorp där ett tips är att strosa längs Göta Kanal med sina slussar med en glass i handen. I närområdet av huset finns fina svampskogar och flera naturreservat att besöka. I Otterbäcken finns flera restauranger och också nyöppnad obemannad matbutik med öppet 24/7. Närmsta närservice finns i Gullspång ca 5 min bort med bil med bredare utbud. Goda pendlingsavstånd för jobb och större utbud av butiker finns i Mariestad åt ena hållet samt Kristinehamn åt andra hållet.

Välkomna hem, välkommen att anmäla till visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
49 475 kr/år
Tomtarea
830 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-31

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna villa på Harpunvägen såldes av oss 2023-07-31. Se alla våra försäljningar i Otterbäcken samt även på Harpunvägen.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.