Boställsvägen 12

Boställsvägen 12

Slutpris

5 725 000 kr


Furuskog— Partille

Boställsvägen 12


Slutpris
5 725 000 kr

Furuskog— Partille

Familjevilla i naturskönt läge på återvändsgata

Med ett högt och fritt läge erbjuds nu chansen att förvärva denna välskötta sutterängvilla på Boställsvägen 12 i Furuskog. Huset är uppfört på naturens villkor och tomten erbjuder en skön blandning mellan natur- och trädgårdstomt. Det finns stora möjligheter för odlarsjälen, lata dagar i hängmattan och mysiga grillkvällar för nära och kära. För de små med spring i benen finns här plats för studsmatta och utomhuslekar. Barnen kan även gå på upptäcktsfärd i "sin egen" lilla skog, längst ner i trädgården.
På entréplan finner man allrum, sovrum, tvättstuga, "hemlig" whiskykällare och renoverat badrum med badkar och dusch. På övre plan väntar tre sovrum, kök med matrum, vardagsrum och renoverat badrum. Från köket och matrummet når man balkongen där man med fördel kan njuta av solen från sen eftermiddag till solnedgång.

Huset har hela tre eldstäder; en i matrummet, en i vardagsrummet och en utomhus vid uteplatsen. Man når uteplatsen och den grönskande trädgården från både pardörrarna i matrummet samt från skjutdörrspartiet i vardagsrummet. 2023 installerades solceller vilket skapar goda förutsättningar för att bo med låg driftskostnad.

Här bor ni i ett lugnt och trevligt villaområde där närheten till skogen och Prästtjärn med dess underbara promenadstråk och motionsslingor är en trevlig bonus. Det är samtidigt nära till Partille Centrum, Partille Port och Allum med allt vad det har att erbjuda i form av mataffärer, brett shoppingutbud, restauranger, apotek, bibliotek och gym. Här finns även Partille resecentrum där flera busslinjer går in till Göteborg. Tar man busslinje X1 från Partille Centrum når man Svingeln på 10-12 minuter. Partille Arena som både står som värd för sport- och musikevenemang, är Sävehofs hemmaarena och har många gånger stått som värd för P3-Guld ligger inom promenadavstånd. I närområdet finns flera förskolor och grundskolor.


Boarea/biarea
176/6 kvm
Driftkostnad
43 885 kr/år
Tomtarea
1 644 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-11

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Boställsvägen såldes av oss 2023-12-11. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Boställsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.