Aftonstigen 3 / Finngösa / Partille

Renoverad 50-talspärla med vidsträckt utsikt

Slutpris
6 250 000 kr
Boarea/biarea
136/57 kvm
Driftkostnad
25 050 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Aftonstigen såldes av oss 2018-05-23. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Aftonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Finngösa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugnt uppvuxet villaområde ligger denna karaktärsfulla och väl omhändertagna tegelvilla i högt och naturskönt läge med skogen som närmsta granne. Ett underbart hus med tidstypiska detaljer och spännande arkitektur som har gifts samman med det moderna och det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Husets tre våningsplan erbjuder b.la tre sovrum, två moderna badrum, stort och ljust kök med öppning in mot vardagsrummet, rymlig tvättstuga med separat torkrum och gott om förvaringsmöjligheter.
Fastigheten är belägen på en fantastisk tomt där trädgården är omgärdad av lummig grönska som utgörs av gräsytor, bergspartier, rhododendron och rabatter med blommor och buskar. Här finns också en stenbelagd uteplats som är perfekt för både grillkvällar och sköna stunder i solen.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration