Björndammsterrassen 31 / Björndammsterrassen / Partille

Stilsäker och välplanerad 4:a i toppskick

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
4 897 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (BV)
Såld
2018-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björndammsterrassen såldes av oss 2018-03-21. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktig drömlägenhet som har totalrenoverats under 2015/2016. Här har man inrett ett underbart hem med genomtänkta materialval, spännande detaljer och sober färgsättning. Man bor bekvämt med allt på ett plan och har både balkong och en fantastisk uteplats med kvällssol. Köket är i toppklass med vita snickerier, rostfria vitvaror, köksö och exklusiva granitbänkskivor. De två badrummen är helkaklade med modern och ljus inredning. Här är det bara flytta in och börja trivas där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt.
Björndammsterrassen är barnvänligt och man bor bekvämt med promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i området, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att ni når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Har ni bil parkeras den smidigt i det varmgarage som ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration