Furumossen 135 / Furulund / Partille

Radhuskänsla med fantastiskt läge!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
123.3 kvm
Avgift
8 674 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på furumossen såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på furumossen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furulund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Furumossen 135 väntar ett hemtrevligt bostadsrättsradhus med två uteplatser på sina nya ägare. Lägenhetens 123 m² är fördelade på två plan och har ett av de absolut bästa läget i området! Entréplan har renoverat kök med direkt utgång till den fräscha uteplatsen på framsidan. Här är morgonsol och här är det ljuvligt att öppna upp under årets ljummare månader! Vidare finns på detta sociala plan renoverat helkaklat badrum, vardagsrum med gott om plats för stort matsalsbord, soffor och vardagsrumsmöbler. Här finns också praktisk tvättstuga med stort förråd. Den ljusa, rymliga och vitmålade trappan leder upp till fräscht och modernt inrett allrum, tre rymliga sovrum och badrum. Bostadens uteplats på baksidan består av fin träaltan som ligger i härligt sydvästligt läge där man kan njuta av sköna dagar i solen.
Furumossen är ett lugnt och barnvänligt område med begränsad biltrafik där lekplatser och härliga grönytor ligger nära bostaden. Skolor, buss och natur finns på bekvämt gångavstånd. Är man bad- eller shoppingsugen tar man cykeln till Kåsjön eller Allum köpcentrum. Välkomna till mysiga Brf Furumossen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Furulund

Furulund - det strategiska läget mellan stad och natur

Furulund

På höjden i söder, mellan E20 i Partille och riksväg 40 i Landvetter ligger Furrulund. Här finns många mysiga bostadsområden som till exempel Morkullesträcket, Skogsduvevägen, Pepparkaksstaden, Nävervägen, Hyggesvägen, Gryningsvägen, Furumossen, Timmerslätt, Fjällvinden och Ridhusvägen. Furulund består av en blandad bebyggelse av bostadsrätter, radhus, parhus och friliggande villor. Här bor man omgiven av vacker natur och mycket skog som breder ut sig västerut över Knipeflågsbergen och Delsjöområdet och österut ända till Lerum och Härrydas kommungränser.

Natur och fritid

Furulund erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och ett optimalt läge för den friluftsintresserade. Här finns närhet till flera sjöar som Prästtjärn, Kåsjön och Maderna. Här erbjuds fiske, bad och skridskoåkning. Kåsjön är ett särskilt populärt utflyktsmål för badsugna gäster då det finns hopptorn, badbryggor och kiosk och toaletter. Det finns gott om promenadvägar och cykelvägar i hela Furulund och det finns även motionsspår. Mellan Prästtjärn och Kåsjön finns många och även en upplyst bana. Det är heller inte långt härifrån till de välutbyggda vandringslederna Bohusleden, Vildmarksleden och den nyare stadsnära Gotaleden med sina 71 kilometer mellan Göteborg och Alingsås. I Furulund finns Partille ridklubb och här ordnas tävlingar och diverse evenemang. För den golfbitne är det inte långt till Öjersjö golfbana med restaurang. I Björndammen finns simhall med simskola och vattengymnastik. Furulund erbjuder dessutom en mycket populär skatepark. För den som önskar shopping finns Allum köpcenter och Partille centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och service. Här finns frisörsalonger, apotek, nagelsalonger, systembolag, kemtvätt, livsmedelsaffärer och mycket mer. Som boende i Furulund är det inte långt till Partille Arena som invigdes 2016. Därefter har arenan hållit en rad sportevenemang och konserter i världsklass.

Kommunikation

Till Göteborg kan man ta sig med buss via Partille centrum med bussarna 511, 513 och 515. Från Furulund till Partille centrum tar det ca 10-15 minuter. Linje 513 går vidare till Heden i Göteborg och tar ca 26 minuter eller så kan man åka med ”Gul express” som går till Nordstan på ca 10-15 minuter. Från Partille station kan man också ta pendeln på ca 10-15 minuter. Till Landvetter resecentrum går buss 511 och tar ca 20 minuter..

Familjeliv och service

I Furulund finns fyra kommunala förskolor; Nävervägens förskola, Hyggesvägens förskola, Fridåsens förskola och Timmerslättsförskola samt Sandfallet som är en fristående förskola samt föräldrakooperativ. För de lite äldre barnen finns Furulundsskolan för åk 1-6. I Furulund finns en egen vårdcentral och ett äldreboende. Centrumet i Furulund är charmigt småskaligt med en mindre livsmedelsaffär och en pizzeria. Allum rekommenderas för de större inköpen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.