Nävervägen 2 / Furulund / Partille

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 822 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-05-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nävervägen såldes av oss 2018-05-17. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Nävervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furulund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Furulund. Lugnt område utan genomfartstrafik. På femte och översta våningen ligger denna fräscha trea. Trevlig planlösning med hall och klädkammare, 2 bra sovrum, fint kök med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum, samt utgång till rejäl balkong med utsikt till Jonsered. Badrum med tvättmaskin finns också. Bekvämt boende med hiss och närhet till natur, buss, förskola och skola. Även Kåsjön med fina strövområde och det populära Allum finns nära.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.