Timmerslätt 60D / Furulund-Timmerslätt / Partille

Ljus och trevlig 5:a i barnvänligt område

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
5 432 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Timmerslätt såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Timmerslätt

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furulund-Timmerslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I bullerby paradiset Timmerslätt ligger denna etagelägenhet som är ljus och välplanerad med 5-6 rum. Bostadens entréplan erbjuder stort kök, vardagsrum, två sovrum, badrum och en separat gästtoalett, vilket fåtal av de större lägenheterna har! På övre plan finns ett allrum och två sovrum, varav ett av sovrummen har en rymlig klädkammare.
Timmerslätt är ett populärt och barnvänligt område med naturnära omgivningar, flera lekplatser och bilfria innergårdar. På kort gångavstånd finns kollektivtrafik, förskola, skola, Furulund centrum och naturområden. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.