Sörgårdsmaderna / stuga 30 / Rångedala / Borås

Mysig stuga med ett idyllsikt läge och sjöutsikt!

Slutpris
535 000 kr
Boarea
30 kvm
Driftkostnad
17 060 kr/år
Totalareal
1 000 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-06-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sörgårdsmaderna / stuga 30 såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Rångedala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörgårdsmaderna / stuga 30 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mysiga stuga med ett idyllsikt läge och sjöutsikt! Här lever du enkelt på en arrendetomt med nära till natur och långt från trafik. Stugans yta består av ett vardagsrum med sovalkov och ett enklare kök. Till stugan finns en stor veranda där man kan avnjuta morgonkaffet eller grillmiddagar med vänner i en harmonisk miljö. På tomten finns även en gäststuga med fler sovplatser samt ett utedass med mulltoa.

Rångedala är beläget i ett bra pendlingsläge mellan Borås och Ulricehamn som nås på ca 15 minuter. Här bor man med naturen som närmsta granne med ängar och sjö i en fantastisk miljö.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.