Ådäljan 8 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Barnvänligt och naturnära!

Slutpris
4 575 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
32 350 kr/år
Totalareal
161 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ådäljan såldes av oss 2018-12-27. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Ådäljan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till södra Sävedalen och det mysiga radhusområdet Ådäljan. Här har vi nöjet att erbjuda ett av de trevliga gavelradhusen till försäljning. Lekplats nästan utanför dörren i ett bilfritt område, garage i länga och omedelbar närhet till naturen gör detta till ett perfekt, lättskött boende för barnfamiljen. Vill du njuta av solen så gör du det på den härliga altanen i söderläge som inbjuder till mysiga grillkvällar med familj och vänner. Från altanen har man utsikt mot ett spännande skogsparti som barnen kan leka i. Frukosten njuter man av på den insynsskyddade innergården där det finns plats för trevlig utegrupp. Här får man ett stort vardagsrum med matplats, 3 sovrum, fint badrum och ett ombyggt kök i snygg design. Närheten till förskola, skola och buss gör vardagen enkel. Svart express tar dig till centrala Göteborg på 20 minuter.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration