Bockemossevägen 2

Bockemossevägen 2


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Bockemossevägen 2Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Underbar funkisdröm i härligt läge!

Välkommen till Bockemossevägen 2 och detta fantastiska funkishus med ett högt fritt och soligt läge. Här väntar en modern, totalrenoverad villa fördelat på två plan på sina nya ägare.
Entréplan välkomnar med stor hall, 2-3 sovrum, nyrenoverad tvättstuga med dusch och stort förråd. En trappa upp finns ytterligare 2 sovrum, badrum och ett underbart kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från matplatsen öppnar ett stort skjutdörrsparti upp mot den underbara uteplatsen i soligt insynsskyddat läge. Här finns plats för både matgrupp, loungehäng och solstolar. På tomten finns en isolerad friggebod som blir det perfekta ungdomshänget för husets tonåringar, hemmakontor för den som önskar detta eller ett trevligt gästhus för övernattande vänner. Läget är optimalt, med Ugglumsskolan på gångavstånd, social service med affärer och restauranger i närområdet. Bockemossparken alldeles intill och busshållplats några minuters promenad bort som tar er snabbt och smidigt in till stan. Bilen parkeras sidigt på uppfarten som har plats för 3-4 bilar och tomten har lättskött gräsmatta och omgärdas av häck i alla väderstreck.
Välkommen att kontakta mäklaren för mer info och möjlighet till visning av detta underbara hus!


Boarea/biarea
149/20 kvm
Driftkostnad
35 260 kr/år
Tomtarea
844 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-01-05

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Bockemossevägen såldes av oss 2024-01-05. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Bockemossevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad