Frejavägen 13 / Sävedalen / Partille

Hörnlägenhet i markplan med altan

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 545 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Markplan) (Hiss finns)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frejavägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Frejavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett trivsamt och centralt läge i hjärtat av Sävedalen kan vi äntligen erbjuda en ljus och fräsch 3:a i markplan. Lägenheten är belägen på Frejavägen 13 i ett hus som byggdes 2003/2004. Här finns två sovrum, helkaklat badrum, klädkammare, vardagsrum och ett välplanerat kök med matplats i öppen planlösning. Dessutom har bostaden också en härlig altan. Hela lägenheten har ekparkett med golvvärme och nymålade väggar i vitt.
I avgiften ingår värme, vatten, el, p-plats, bredband, tv, bostadsrättstillägg, förråd och sophämtning.

Här bor man bland villor i ett uppvuxet villaområde med närhet till parken Bockemossen, förskola, skola och service. Busshållplatsen ligger alldeles runt hörnet och både Vallhamra torg och Sävedalens köpgata där det finns ICA, butiker, restauranger och social service ligger inom promenadavstånd. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sävedalen

Naturskön och attraktiv familjeidyll alldeles utanför Göteborgs stadsgräns.

Sävedalen - naturskön familjeidyll med bra service

Det trivsamma och populära Sävedalen ligger precis utanför Göteborgs stadsgräns. Ett levande samhälle med bra kommunikationer och service. I villaområdena hittar man en skön blandning av gamla 20-tals villor och modern design blandat med både äldre och moderna radhusområden och bostadsrätter. Sävedalens Köpgata löper genom samhället och här finns det mesta. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i, med naturen och Göteborg i nära anslutning.

Natur och fritid

Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen, ett trivsamt område med skog och promenadstigar. I Delsjöreservatet och Skatåsområdet finns belysta motionsspår och populära vandringsleder. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. I Sävedalen finns ett rikt föreningsliv. Vid Vallhamra Idrottsplats finns något för alla, till exempel fotbollsplaner, ishall och multiinomhushall.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med både bil och buss. Bussen tar dig snabbt och smidigt runt i kommunen samt in mot de centrala delarna av Göteborg. På mycket kort gångavstånd hittar du närmsta busshållplats där buss 513 eller 515 tar dig till Allum/Partille Centrum på fem minuter, eller till centrala Göteborg på ca 15 minuter.

Familjeliv och service

Vart man än bor i Sävedalen så har man promenadavstånd till förskola och skola. Här ligger Finngösa-, Källvägens- Sotenäs- och Ugglums förskola. I södra Sävedalen finns totalt fem förskolor; Kullegårdens-, Soldatängens-, Ugglumsledens-, Kvarnängens och Vallhamra förskola. Ugglums skola och Vallhamra skola erbjuder klasser från förskola till årskurs nio. Sävedalens köpgata är en levande affärsgata där man finner all tänkbar service så som mataffär, restauranger, bensinstation, café, butiker och blomsteraffär. Något man inte får missa är de berömda semlorna på Cederleüfs konditori, glassen på Triumf eller "Gôtt mos" på Oves! Varje vår och höst arrangeras en välbesökt marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg finns ett handelscentrum med moderna bostadsrätter omkring. Här ligger bland annat en välsorterad mataffär, restauranger, apotek, frisör, tandläkare och vårdcentral. För specialist- och akutvård vänder man sig till Östra Sjukhuset.

Tips & inspiration