Gibsons väg 33

Gibsons väg 33

Slutpris

8 300 000 kr


Sävedalen— Partille

Gibsons väg 33


Slutpris
8 300 000 kr

Sävedalen— Partille

Härlig funkisvilla med uthyrningslägenhet!

Välkommen till Gibsons väg 33 och denna charmiga funkisvilla med fantastiskt utsikt över Sävedalen!
Idag disponeras villan av en familj med en uthyrningslägenhet i källarplan men det går relativt enkelt att återställa huset till tre separata lägenheter.
Entréplan välkomnar med ett underbart kök som avgränsas av en köksö mot matplats/allrum, här finns två sovrum och ett nyrenoverat rymligt badrum med dusch. En trappa upp finns 3-4 rymliga sovrum, kontor och ännu ett nyrenoverat badrum. I källarplanet finns en separat lägenhet med egen ingång och här finns även tvättstuga, pannrum/förråd och garage.
Från köket når man den underbara altanen i flera etage med fantastisk utsikt över Sävedalen och Göteborg. Här finns plats för den stora familjen att umgås med vänner och njuta av god mat, vin och en fantastisk solnedgång. Drömmer ni om pool eller ett alldeles eget orangerie så finns det även plats att förverkliga dessa drömmar.
Huset omges av en lättskött trädgård med gräsmatta, buskar, träd och flera uteplatser. Parkeringsplats för 2-3 bilar på uppfarten, elbilsladdare för 2 bilar och här finns ett garage i anslutning.
På Gibsons väg 33 bor man privat och ostört utan genomfartstrafik, som sista hus på återvändsgata. Härifrån är det en kort promenad till Ugglumskolan (1-9) och flera förskolor i området.
Sävedalens köpgata med Ica Prima, Oves gatukök, Triumfglass och Sävedalens saluhall är trevliga tillskott i vardagen. Lockas du av pulsen i storstaden så finns närmaste busshållplats 400 meter bort, där bussen tar er snabbt och smidigt in till centrala Göteborg. För globetrottern finns Landvetter flygplats endast 20 min bort.
Välkomna att boka tid för visning av detta härliga hus med många möjligheter!


Boarea/biarea
221/53 kvm
Driftkostnad
43 960 kr/år
Tomtarea
664 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-04-21

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Gibsons väg såldes av oss 2023-04-21. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Gibsons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.