Hjortens väg 8

Hjortens väg 8

Slutpris

6 800 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Hjortens väg 8


Slutpris
6 800 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Enplanshus i naturnära läge!

Välkommen till ett välplanerat enplanshus med ett härligt naturnära läge. På Hjortens väg 8 finns det alla möjlighet att skapa ert framtida drömboende i denna härliga villaidyll. Invändigt väntar trevligt kök med rymlig matplats, stort vardagsrum med utgång till en underbar altan och trädgården som är helt insynsskyddad. Huset har i dag 2 sovrum, varav ett med utgång till altanen
och det finns även ett allrum som lätt kan återställas till ett sovrum. Här finns en tvättstuga med groventré, gästtoalett, badrum med dusch och klädkammare.
På gångavstånd finns förskolor, skolor, affär och buss. Vill man njuta av den fina naturen i Delsjöterrängen så finns den alldeles utanför husknuten med elljusspår, promenadstigar och badsjöar på cykelavstånd.
Bilen parkeras i garaget eller tillhörande parkeringsplats och för den som önskar finns Svart express som tar er snabbt och smidigt in till stan. På tomten finns ett separat förråd och intill garaget finns ytterligare ett med plats för cyklar, utemöbler och trädgårdsredskap. Plan gräsmatta med plats för studsmatta och växthus för den som önskar.
Välkommen att boka tid för förhandsvisning!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
42 250 kr/år
Tomtarea
649 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-11-12

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Hjortens väg såldes av oss 2021-11-12. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Hjortens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.