Stora Ringvägen 60 / Sävedalen / Partille

Smakfullt renoverad villa med kvalitet och klass

Slutpris
6 620 000 kr
Boarea/biarea
120/83 kvm
Driftkostnad
47 100 kr/år
Totalareal
741 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-12-10
Bostaden är såld!

Denna villa på stora ringvägen såldes av oss 2018-12-10. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på stora ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga villa som genom åren omsorgsfullt och smakfullt renoverats i genomtänkt stil och med fina materialval. Huset är byggt i ett plan med etage, källare och inredd vind. Här finns m.a.o. gott om plats då här erbjuds ett entréplan med kök renoverat 2017, ljust öppet vardagsrum, 2 sovrum +1 sovrum med tak i nock, badrum med Jacuzzi och toa. Källarplanet inrymmer groventré, gästrum, allrum, tvättstuga med dusch, separat toa och bra med förrådsutrymmen. Som om inte detta räckte har man också inrett vinden som kan bli det perfekta utrymmet för familjens tonåringar. Ett bekvämt boende för den moderna familjen som vill ha närhet till det mesta som t. ex. buss, skolor och naturen. Lummig trädgårdstomt med två altandäck där man njuter av solen hela dagen under sommaren. Välkommen på visning!
Planritning kommer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration