Tillfällavägen 11

Tillfällavägen 11

Slutpris

2 100 000 kr


Sävedalen— Partille

Tillfällavägen 11


Slutpris
2 100 000 kr

Sävedalen— Partille

Rymlig tvårummare med potential!

Med lite kärlek kan denna generösa tvårumslägenhet, centralt belägen i Sävedalen, bli en riktig drömbostad! Lägenheten, tillsammans med övriga huset, renoverades år 2010 då bostadsrättsföreningen bildades. Således är detta en lägenhet av hög standard i enlighet med dagens krav, men då det är röklukt i lägenheten, skulle ett handpåslag med bl.a. spärrfärg ge den det lyft den förtjänar. Lägenheten har generösa ytor i samtliga rum, praktiskt kök med mycket förvaring och helkaklat badrum.

Här bor du centralt, samtidigt som du får känsla av att nästan bo i en villa, då detta är en mindre bostadsbyggnad med fint iordningställd gård där grillkvällar och utefrukostar gör sig som bäst. Bara ett fåtal steg utanför dörren, ligger Sävedalens köpgata där du kan ta del av ett brett utbud restauranger, caféer, närservice, matbutiker m.m. och vill du in till centrala Göteborg, stannar även bussen till strax utanför dörren.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 879 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-08-16

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Tillfällavägen såldes av oss 2021-08-16. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Tillfällavägen.

Boka värdering
Kajsa Andersson, ansvarig mäklare i Partille

Kajsa Andersson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.