Östad byväg 10

Östad byväg 10

Slutpris

7 150 000 kr


Sjövik— Lerum

Östad byväg 10


Slutpris
7 150 000 kr

Sjövik— Lerum

Fantastisk liten hästgård i idylliska Sjövik!

Välkommen till Lidagården en villa i hjärtat av Sjövik. Det är idag en hästgård i toppskick med 10 boxar och sadelkammare samt inhägnade hagar och en paddock om 60x25 m. Ladugården totalrenoverades och blev ett stall 2004. Villan på Östad byväg 10 är en vacker och charmig sekelskiftesfastighet som erbjuder en fantastisk livsstil för hela familjen. Med sina 10 rum och 281 kvm boarea kan du vara säker på att du och dina nära och kära kommer ha gott om utrymme att sträcka på er och leva bekvämt.

När du kliver in i villan möts du av en välkomnande hall med vackra detaljer som får dig att känna dig välkommen direkt. Här finns gott om utrymme för förvaring av ytterkläder och skor. Detta är bara början av vad som väntar dig!

Villan har stora fönster som ger gott om naturligt ljus och en härlig atmosfär. Utrustad med moderna funktioner och högkvalitativa material, är detta hem perfekt för en familj som söker både stil och komfort. Dessutom finns en generös trädgård runt huset, vilket ger barnen gott om utrymme att leka på.

Östad byväg 10 ligger i en av Sjöviks mest populära och lugna områden. En kort promenad tar dig till lokala butiker och restauranger, och det finns utmärkta transportförbindelser till centrala staden.

Vi inbjuder dig till en personlig visning av denna underbara villa. Tveka inte att kontakta oss för att boka din tid idag!


Boarea
281 kvm
Driftkostnad
36 000 kr/år
Tomtarea
10 583 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2024-05-18

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Östad byväg såldes av oss 2024-05-18. Se alla våra försäljningar i Sjövik samt även på Östad byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.