Valhallagatan 23c

Valhallagatan 23c

Slutpris

280 000 kr


Valhall— Skara

Valhallagatan 23c


Slutpris
280 000 kr

Valhall— Skara

Fin och välrenoverad femrummare, ledig omgående!

Varmt välkommen till denna fint renoverade femrummare i populära föreningen Betslet i Skara. Här har du möjlighet att flytta in omgående då lägenheten redan står tom. Detta boende passar den stora familjen perfekt, då det här finns många mysiga sovrum samt ett extra badrum. Här finns två entrédörrar, vilket ger möjlighet till uppdelat boende, kanske för äldre tonårsbarn som vill ha en egen del av hemmet. Bostaden erbjuder fina sociala utrymmen så som ett renoverat kök med plats för både matlagning och umgänge, samt ett mysigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två håll. Det ena sovrummet är väl tilltaget med gott om garderober samt med utgång till den mysiga balkongen. I det stora badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden är en ombyggd fyra och möjlighet att återskapa finns.

På den mysiga innegården finns en stor lekplats och fina grönområden. Här bor du med praktiskt promenadavstånd till både skola, matbutik och Skaras mysiga centrum.
Varmt välkomna på visning!


Boarea
ca 96 kvm
Avgift
6 899 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-31

Mäklarhuset Skövde

Denna lägenhet på Valhallagatan såldes av oss 2023-10-31. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på Valhallagatan.

Boka värdering

Joel Wahlström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.