Valhallagatan 9A

Valhallagatan 9A


Valhall— Skara

Valhallagatan 9AValhall— Skara

Välkommen till denna läckra FYRA på första våning i Valhall!

Söker du en rymlig lägenhet där du kan flytta in och trivas från start?
Då har du hittat rätt, välkommen till denna läckra FYRA på första våning i Valhall!

Redan när man kliver in i entrén uppstår känslan av nyrenoverat när man möts av de nylagda klinkergolvet från 2024 och de vitmålade väggarna med härlig struktur. Vidare in i bostaden möts man av ytterligare detaljer som gör att känslan kvarstår.
Vardagsrummet är luftigt och möjliggör möblering med större soffgrupp och matplats, alla tre sovrummen innehar fräscha laminatgolv och målade/tapetserade väggar, de båda badrummen består av helkaklade ytskikt och i köket möts man, likt i entrén och hallen, av ett nylagt klinkergolv från 2024.

Här bor du med närhet till Skara centrum. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig enkelt till affärer såsom t.ex. Stora Coop, Dollarstore, Elon, Beijer byggmaterial med mera.
Gillar du friluftsliv så tar du dig med en kortare biltur enkelt till natursköna områden i Flämslätt, Varnhem, Vallebygden med flera.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
ca 86.5 kvm
Avgift
5 719 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Skövde

Denna lägenhet på Valhallagatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på Valhallagatan.

Boka värdering
Joel Wahlström
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad