Folkungagatan 22 B / Norrmalm / Skövde

Slutpris
1 870 000 kr
Boarea
88.5 kvm
Avgift
3 640 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN! Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en FYRA på markplan i populära brf Betan på Norrmalm. Här får NI tre rymliga sovrum, helkaklat badrum och en uteplats med egen trädgårdstäppa i soligt västerläge. Det snygga köket från Marbodal är från 2010 och rymmer även matbord med fyra stolar. Renoverade ytskikt i hela lägenheten med påkostade garderober. Med närhet till Elins Esplanad och den låga månadsavgiften är det här ett riktigt toppläge! Fiber och parkeringsplats ingår i avgiften. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.