Höglandavägen 2E

Höglandavägen 2E

Slutpris

700 000 kr


Skultorp— Skövde

Höglandavägen 2E


Slutpris
700 000 kr

Skultorp— Skövde

Fräsch och rymlig TVÅA med inglasad balkong i Skultorp!

Varmt välkommen till denna fräscha TVÅA med bra läge i Skultorp!

För dig som önskar mer lägenhet för pengarna så är denna tvårummare med inglasad balkong perfekt för dig! Redan när du kliver in i bostaden så möts du av en rymlig hall med anslutning till samtliga rum. Lägenheten erbjuder allt från uppdaterade ytskikt sedan 2018, inredd klädkammare, nytt kök sedan 2019 samt ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i västerläge där du kan avnjuta den välkända kvällssolen!

Området Skultorp erbjuder en lugn miljö både genom att vara en mindre ort och även genom sin närhet till natur. Med en cykeltur tar du dig enkelt till både Sjötorpssjön samt till vandringsleder genom naturreservatet Hene-Skultorp som dessutom innehar en utsiktplats med utsikt över Skövde stad!

För dig som studerar eller arbetar i Skövde stad så tar du dig med antingen bil, cykel eller buss enkelt in till Skövde centrum. 150 meter från bostaden finns busshållplatsen som med flera avgångar i timmen tar dig dit du behöver.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
ca 56.5 kvm
Avgift
4 134 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-28

Mäklarhuset Skövde

Denna lägenhet på Höglandavägen såldes av oss 2023-07-28. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Höglandavägen.

Boka värdering

Joel Wahlström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.