Sök Meny
Såld

Skövde - Centrum / Staketgränd 4

Centralt med hiss

Äntligen finns en trea med hörnläge på populära Staketgränd till salu! Mer centralt läge än detta är svårt att hitta! 2008 byggdes denna fastighet och har fortfarande kvar känslan av nytt och modernt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar tillsammans med de stora fönstren en ljus och luftig känsla. Här finns bekvämligheter som en stor inglasad balkong, tvätt- och torkmöjligheter i lägenheten och hiss ända ner till garaget. Denna lägenhet ligger dessutom längst bort från vägen. Citys utbud hittar du endast ett stenkast bort. Bra förening där bl.a. kabel-tv, fiber och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Det finns även kollektivt elavtal med individuell mätning.

Sponsrade länkar
Skövde / Centrum
Staketgränd 4
Slutpris: 1 850 000 kr
Boarea: 77 kvm
Avgift: 4 837 kr/mån
Driftkostnad: 380 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Skövde / Staketgränd