Hedeforsvägen 20A

Hedeforsvägen 20A

Slutpris

4 395 000 kr


Stenkullen - Hedefors— Stenkullen— Lerum

Hedeforsvägen 20A


Slutpris
4 395 000 kr

Stenkullen - Hedefors— Stenkullen— Lerum

Nyrenoverad, kvadratsmart och energisnål radhusgavel med ett högt och sjönära läge

Med ett av Hedefors bästa lägen, alldeles intill Sävelången, med nära till både Hedefors bruk och Pendelstationen i Stenkullen. Här finns allt för familjen som vill kunna njuta av det bästa som Hedefors har att erbjuda, Här har vi nu möjligheten att erbjuda detta väl omhändertagna radhus byggt 1985 till försäljning. Här kliver du in i ett kvadratsmart, ljust och mysigt hem om fem rum med ett nytt kök och nya fräscha ytskikt och två nyligen helkaklade badrum. Kort sagt ett energisnålt boende i mycket bra skick och en utmärkt planlösning med harmoniska färger och fönster i flera väderstreck. Altanen på baksidan bjuder på morgonsol och badrocksavstånd ner till den privata bryggan, solen kommer tillbaka på eftermiddagen och är kvar tills den går ner.


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
23 216 kr/år
Tomtarea
208 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-15

Mäklarhuset Lerum

Denna radhus på Hedeforsvägen såldes av oss 2022-11-15. Se alla våra försäljningar i Stenkullen samt även på Hedeforsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.