Åkholmen / Brunnhem / Stenstorp / Falköping

Unik fastighet med oändliga möjligheter

Utgångspris
3 450 000 kr
Boarea
100 kvm
Tomtarea
3.5 ha
Rum
3 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
Falköping Brunnhem 10:4
Objekttyp
Övrigt
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Inom kort finns ett unikt tillfälle att förvärva en mindre gårdsfastighet i Brunnhem strax utanför Stenstorp samhälle. De ca 3,5 hektaren utgörs av gårdscentra med bostadshus, två ekonomibyggnader, carport/förråd samt gäststuga, ca 2 ha bete (ej utarrenderad) samt 1 ha åkermark (obrukad). På fastigheten finns även en utgrävd damm för kräftfiske samt en bäck som rinner igenom fastigheten.

Bostadshuset som är byggt i ett plan uppfördes av JB-villan 2014. Den klassiska färgsättningen med fasad målad i rödfärg, vita snickerier och entrédörr i guldockra ger den rätta känslan och passar väl in i gårdsbilden. Kök (Vedum) och vardagsrum är beläget i en öppen planlösning med huvudentrén, taket som här är öppet till nock ger en känsla av rymd och kontrasterar väl mot mysfaktorn som den kaklade eldstaden inger. Villan inrymmer även två sovrum, helkaklad toalett/dusch samt groventré i anslutning till tvättstuga. Genomgående värms villan upp med en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. Vatten samt fiber via samfällighet, avlopp via 3-kammarbrunn med infiltration anlagd 2014.

De två ekonomibyggnaderna har tidigare använts som svinstior men har under senare år gjorts om. Den ena ekonomibyggnaden om ca 150 kvm är från 2017 och framåt ombyggd till festlokal med stor sal, kök, tvättstuga och helkaklad wc/dusch. Taket är bytt, fasaden har putsats om och samtliga fönster är utbytta till isolerglas. Denna byggnad skulle även fungera väl för dig som driver eget företag eller har drömmar om att starta verksamhet med bra läge på landet. Den andra ekonomibyggnaden med gjuten platta utgörs av en stor öppen yta samt två rum, detta nyttjas idag som verkstad men har potential som t.ex. ett framtida stall. Tillbyggt till detta finns även enklare maskinhall, även denna med gjuten platta.

Detta är en s.k. kommande försäljning, mer information och fler bilder kommer inom kort. Välkomna med er intresseanmälan redan nu så håller vi er uppdaterade!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Hotell Restaurang Fyrvaktaren
  2,08 km
  Restaurang Estelle
  2,33 km
  23:an
  2,34 km
  Björktuna Kök, Stenstorp
  2,53 km
  Restaurang Estella
  3,1 km
 • Skolor
  Gustaf Dalénskolan
  1,99 km
  Förskolan Fyren
  2,05 km
  Broddetorps förskola
  5,87 km
 • Mataffärer
  Tempo Stenstorp
  2,37 km
  Tempo
  5,68 km
 • Kommunikationer
  Bäckagården
  1,13 km
  Stenstorp Gustav Dalénskolan
  2,16 km
  Stenstorp Ågatan
  2,41 km
  Stenstorp vårdcentral
  2,43 km
 • Tågstationer
  Stenstorp station
  2,22 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Tågstation - Stenstorp station
 • 2,22 km
 • 6 min
 • 11 min
 • 40 min
 • Hållplats - Bäckagården
 • 1,13 km
 • 2 min
 • 5 min
 • 17 min
 • Sjö
 • 1,24 km
 • 10 min
 • 18 min
 • 1 tim 4 min
Området

Brunnhem

Brunnhem är beläget strax utanför Stenstorp, mitt emellan Falköping och Skövde. Stenstorps tågstopp ger mycket goda möjligheter att pendla till arbete på annan ort. I samhället finns flertalet fritidsaktiviteter att ägna sig åt, bl.a. utomhusbad, gym, idrottshallar och motionsspår med elljus som vintertid spåras till längdskidspår. Rikt serviceutbud med livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral och tandläkare. Här finns även Science centret Dalénium samt Dalénmuseet till minne av Gustaf Dalén.

Skolor och barnomsorg

Gustaf Dalénskolan i Stenstorp är en nyrenoverad F-9 skola med cirka 430 elever. Till skolan hör även fritidshem. Förskolan Fyren är belägen i Stenstorp samhälle, denna innefattar fem olika avdelningar. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Västra Stambanan passerar Stenstorp. På endast ca 10 minuter nås både Skövde och Falköping.

Fördelar

#Tågstation
#Skidspår
#Jakt
#Motionsspår
#Lugnt
#Landsbygd
#Sport och friluftsliv
#Barnvänligt
#Glesbebott

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn