Brunnhem Ängliden 1

Brunnhem Ängliden 1

Slutpris

2 020 000 kr


Brunnhem— Stenstorp— Falköping

Brunnhem Ängliden 1


Slutpris
2 020 000 kr

Brunnhem— Stenstorp— Falköping

Enplansvilla med vackert läge

Högt beläget vid foten av Brunnhemsberget med en slående utsikt ligger Ängliden 1, en timrad enplansvilla med prunkande trädgårdstomt om 2 012 m² och tillhörande garagebyggnad. Bostaden uppfördes i grunden 1973 men byggdes under 1984 till med en vinkel och utgör idag året runt-boende om 116 m². Planlösningen har gott om sociala utrymmen med ett stort vardagsrum och genomgångsrum i anslutning varifrån även köket nås. Den timrade stilen gör sig påmind även på insidan, furupanel är genomgående i flera av rummen på såväl väggar, golv som tak. Köket har spegelluckor i ek och en extra serveringsdel blir en praktisk och vacker detalj. Ett av sovrummen är rejält i stolek och kan för den som önskar även nyttjas som t.ex. tv-rum eller bibliotek. Villan inrymmer även ytterligare två sovrum/kontor, toalett/tvätt, helkaklat duschrum samt bastu. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten samt har indragen fiber, båda delar via samfällighet. Uppvärmning sköts delvis via två eldstäder samt två stycken luft/luftvärmepumpar. Under senare år har taket bytts ut och fasaden målats om. Vid försäljning kommer fastigheten vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Lummig trädgårdstomt i etage med gott om perenna växter och odlingar, en fantastisk trädgård för dig med gröna fingrar. Gräsmattan sköts smidigt via robotgräsklippare vilken ingår i köpet. Fastigheten är belägen ca 2 km norr om Stenstorp där bl.a. tågstation, mataffär, skola, förskola och utomhusbad finns. Brunnhem erbjuder vacker natur med flera promenadslingor och naturreservat.

Välkommen på visning!


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
33 195 kr/år
Tomtarea
2 012 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-07-14

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Brunnhem Ängliden såldes av oss 2023-07-14. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Brunnhem Ängliden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.