Skaraborgsgatan 14

Skaraborgsgatan 14

Slutpris

1 300 000 kr


Stenstorp— Falköping

Skaraborgsgatan 14


Slutpris
1 300 000 kr

Stenstorp— Falköping

Hemtrevlig villa med generös trädgård

Välplanerad planlösning med en trivsam känsla är tidstypiskt för 50-talets arkitektur. Lägg därtill äkta materialval så som ekparkettgolv, massiva trädörrar med de s.k. funkisbeslagen och en murad öppen spis så är ni välkomna till Skaraborgsgatan 14 i Stenstorp. På den generösa trädgårdstomten med hörnläge ligger denna 50-talspärla som varsamt vårdats och nu söker nya ägare. Entréplanet är smart planerat med kök, matrum och vardagsrum i ena delen medan de tre sovrummen och toalett/dusch samlas i villans andra del. I vardagsrummet finns en öppen spis med insats som ger behaglig värme och dessutom är en riktig mysfaktor. I källarplan finns bl.a. tvättstuga, gästrum, hobbyrum, gott om plats för förvaring och en stor verkstad (f.d. garage) med egen ingång utifrån, perfekt både för t.ex. cykelförvaring eller en dröm för den händige. Tillbyggt finns även ett garage med motordriven port samt en inglasad altan i härligt söderläge. Villan värms smidigt upp via bergvärme samt är ansluten till fibernät.

I Stenstorp bor du med närhet till det mesta - förskola, skola, mataffär, vårdcentral, utomhusbad m.m. Dessutom passerar Västra Stambanan vilket gör det enkelt att med tåg ta dig till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg. Till minne av nobelpristagaren Gustaf Dalén som vuxit upp i samhället finns här även museum samt Dalénium science center!

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat köp. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
90/80 kvm
Driftkostnad
26 658 kr/år
Tomtarea
1 532 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-24

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på skaraborgsgatan såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på skaraborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.