Stenstorp Dalvik 1

Stenstorp Dalvik 1

Slutpris

1 400 000 kr


Stenstorp— Falköping

Stenstorp Dalvik 1


Slutpris
1 400 000 kr

Stenstorp— Falköping

Naturnära enplansvilla i Stenstorp

I utkanten av Stenstorp där mötet mellan landsbygd och tätort sker finner ni Dalvik 1, en enplansvilla med bra planlösning där både våtrum och kök på senare år har renoverats och fräschats upp.

Bostaden om 127 m² känns redan vid entréhallen luftig och rymlig då en halvvägg skiljer hallen från allrummet som är hemmets naturliga samlingspunkt. Härifrån nås vardagsrummet med parkettgolv och utgång till trädgården samt tre sovrum, varav ett också har utgång till trädgård. Köket är rymligt med gott om plats för matbord och 2014 renoverades köket med nytt golv och nya skåpsluckor från Härjedalskök, även vitvaror har byts ut på senare år. Badrummet som har både badkar och dusch renoverades 2009 med matta på golv och vägg och 2013 renoverades även groventré/tvättstuga. Bostaden är försedd med mekanisk frånluftsventilation och har avfuktningssystem i krypgrunden för att skapa en bra boendemiljö. På fastigheten finns även garage samt jordkällare. Här bor ni i utkanten av Stenstorp som erbjuder matvarubutik, vårdcentral, nybyggd skola, pizzeria och tågstation med mera men har samtidigt Falbygdens vackra åkerlandskap angränsande till tomten.
Fastigheten kommer att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat ”Skyddat köp”.
Välkommen på visning!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
43 004 kr/år
Tomtarea
913 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Stenstorp Dalvik såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Stenstorp Dalvik.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.