Solliden 3 / Strömstad

Slutpris
750 000 kr
Tomtarea
1 803 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
STRÖMSTAD MEDVIK 1:120
Såld
2020-05-19
Bostaden är såld!

Denna tomt på Medvik Solliden såldes av oss 2020-05-19. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Medvik Solliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Medvik Solliden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tomt om 1803 kvm nära naturen och havet. Läget är perfekt, lugnt och lantligt bara ca 5 km till Strömstads centrum, som erbjuder all den service och omsorg man kan önska kombinerat med handel och nöjen. Barnvänligt område med naturen intill huset, med skogsterräng runtom för fina promenader. Här har du mindre än en kilometer till strand, klippor och havet!
Djupborrad brunn samt eget avlopp. För frågor och funderingar kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.