Fjället 1 / Nöddö / Strömstad

Havsnära hus på Nöddö med båtplats, byggt 2016!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
95 kvm
Driftkostnad
28 756 kr/år
Tomtarea
1 426 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Nöddö Fjället såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Nöddö Fjället

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nöddö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett hus att nyttja året runt med bilväg hela vägen fram, med båtplats och med plats för flera bilar. Här lever du i ett lugnt och trivsamt område. Villan har ett stort kök/ vardagsrum som binder ihop med sovrumsdelen som ligger en trappa upp. Härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier med utgång till inbjudande träaltan, med gott om plats för umgänge. På övre plan finns allrum, tre sovrum varav ett rymligt master bedroom och helkaklat badrum med dusch.
Lugn rofylld miljö som bjuder på stora naturupplevelse med gångstigar för skogspromenader, fisketurer och naturupplevelser. Här finns lugnet och det havsnära läget ger en upplevelse med det där lilla extra. Med kort promenad från huset finns båtplats, fiskevatten, härlig strand, klippbad och vacker natur. Med egen båt har man mycket att upptäcka, med en kort båtfärd är man ute i den vackra Kosterfjorden och kan njuta av skärgården runt Koster och Strömstad. Fastigheten har en härlig naturtomt med blandning av berghällar och gräs. Det höga läget och väderstrecket innebär att det är sol hela dagen och långt in på kvällen. Huset är byggt 2016 å här är det bara att flytta in och trivas. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.