Fjället 1

Fjället 1

Slutpris

3 500 000 kr


Nöddö— Strömstad

Fjället 1


Slutpris
3 500 000 kr

Nöddö— Strömstad

Havsnära hus på Nöddö med båtplats, byggt 2016!

Ett hus att nyttja året runt med bilväg hela vägen fram, med båtplats och med plats för flera bilar. Här lever du i ett lugnt och trivsamt område. Villan har ett stort kök/ vardagsrum som binder ihop med sovrumsdelen som ligger en trappa upp. Härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier med utgång till inbjudande träaltan, med gott om plats för umgänge. På övre plan finns allrum, tre sovrum varav ett rymligt master bedroom och helkaklat badrum med dusch.
Lugn rofylld miljö som bjuder på stora naturupplevelse med gångstigar för skogspromenader, fisketurer och naturupplevelser. Här finns lugnet och det havsnära läget ger en upplevelse med det där lilla extra. Med kort promenad från huset finns båtplats, fiskevatten, härlig strand, klippbad och vacker natur. Med egen båt har man mycket att upptäcka, med en kort båtfärd är man ute i den vackra Kosterfjorden och kan njuta av skärgården runt Koster och Strömstad. Fastigheten har en härlig naturtomt med blandning av berghällar och gräs. Det höga läget och väderstrecket innebär att det är sol hela dagen och långt in på kvällen. Huset är byggt 2016 å här är det bara att flytta in och trivas. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning!


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
28 756 kr/år
Tomtarea
1 426 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-01

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Nöddö Fjället såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Nöddö Fjället.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.