Badhusgatan 7, Strömstad

Badhusgatan 7, Strömstad

Slutpris

3 495 000 kr


Centrum— Strömstad

Badhusgatan 7, Strömstad


Slutpris
3 495 000 kr

Centrum— Strömstad

Magnifik våning med utsikt åt 4 väderstreck!

Välkomna till Badhusgatan 7, en magnifik våning med utsikt åt 4 väderstreck. En alldeles unik lägenhet med fantastiskt charmig sekelskiftesstil utan att förlora modern bekvämlighet. Våningen om 106 kvm har 3 sovrum, ett rymligt och öppet kök mot matplats och vardagsrum, en inbjudande hall med plats för sittgrupp och ett badrum med dusch och tvättmaskin samt ett wc. Lägenheten har 14 fönster, 12 takkupor samt flera synliga vitmålade bjälkar. Sitter du ner i köket vid barbordet har du strålande utsikt över Södra Hamnen med hav och båtliv. Från andra fönster kan du njuta av stadsparken eller Kulturhuset Skageracks vackra entré eller se ned mot staden som vätter mot torget. Våningen ligger mitt i stadens brus men när du är inne upplever du lugnet självt. Med gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda så här kan du bo här utan bil, men behöver du parkering finns möjlighet till en parkeringsplats på bakgården där entrén till trapphuset är handikappvänlig. På tredje våningen finns denna drömbostad. Rymligheten i våningen är slående, från vardagsrummet till Master Bedroom är det hela 16,6 meter långt och från vägg vid soffgrupp till vägg vid kök är det 11,7 meter. Föreningen har under hösten 2022 genomfört fastighetsunderhåll med utvändig målning av hela fasaden och taket samt bytt och underhållit fönster. I denna våning har åtta nya fönster monterats samt har ytterligare fönster underhållits. På bakgården har föreningen även utfört ett dräneringsarbete. Detta unika tillfälle får du inte missa. Varmt välkommen att boka dig på enskild Covid-säker visning med fastighetsmäklaren.


Boarea
106 kvm
Avgift
4 505 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-08

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2023-05-08. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Badhusgatan.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.