Budalen 1

Budalen 1

Slutpris

3 850 000 kr


Strömstad

Budalen 1


Slutpris
3 850 000 kr

Strömstad

Stiligt byggd villa med stort garage och fint läge på landet!

Välkommen till Budalen 1 och denna fantastiska villa och garage som byggts från grunden av finnjas isolerblock. Villan är byggd med gjuten platta på mark och murade ytterväggar samt stiliga cederträpaneler. Villan är otroligt smakfullt inredd med smart planlösning. Du går in i en välkomnande entré där det är öppet rakt emot den fina braskaminen som är placerad mitt i vardagsrum och kök för en trivsam atmosfär, takhöjden ända till nock ger detta rum en mycket ljus och härlig känsla, Köket är modernt utformat med en fin bar man kan sitta vid och laga mat vid, detta är rummet du bara vill stanna i med en ljus och fin matplats med stora fönsterpartier och utgång till den soliga altanen. Villan har 2 sovrum, varav ett med rymlig walk-in och ett med walk-in och sovloft i rummet. Ett härligt helkaklat badrum med både dusch och badkar. Praktisk tvättstuga med groventré finns också. Hela huset är uppvärmt med bekväm vattenburen golvvärme som är mycket energieffektivt. Drömgaraget har plats för både hobby och fordon samt har eget badrum med dusch.
Budalen 1 ger dig möjlighet att bo på landet med skog och mark med djurliv och svampställen intill och ändå nå Strömstad centrum en femton minuters bilfärd bort. Skee skola ligger bara 10 minuter undan.


Boarea/biarea
142/8 kvm
Driftkostnad
31 234 kr/år
Tomtarea
1 571 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Budalen såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Budalen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.