Hattmakaregatan 50. lgh nr 1001 / Bojardalen / Strömstad

Bostadsrätt i Bojardalen, nära skola och dagis!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
7 370 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hattmakaregatan 50. lgh nr 1001 såldes av oss 2020-04-20. Se alla våra försäljningar i Strömstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bojardalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bekvämt boende i två plan. Här får ni huskänsla men med bekvämligheterna som en bostadsrätt medför. Här erbjuds 5 rum varav 4 sovrum och kök och två uteplatser i två väderstreck.
Genomgående fina golv och ljusa material. Köket erbjuder bra arbetsytor och här finns plats för matbord intill fönstret. Två helkaklade badrum, ett på vardera plan.
Fiber finns.
Här bor ni i ett barnvänligt bostadsområde med direkt närhet till förskola och skola, ett bilfritt boende där barnen kan leka fritt. Lugnt område med närhet till det mesta, både havet och naturen samt service som matbutiker, apotek, restauranger nås inom promenadavstånd. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.