Hillervägen 3

Hillervägen 3

Slutpris

4 350 000 kr


Stare— Strömstad

Hillervägen 3


Slutpris
4 350 000 kr

Stare— Strömstad

Ljus och välplanerad villa med stor altan i sydvästläge på Stare!

Ljus och välplanerad villa med stor altan i sydvästläge, ca 150m till havet med möjlighet till båtplats! Nyrenoverat bara att flytta in, se framför er många år med låga kostnader och lite underhåll. Ett hus och läge utöver det vanliga i mycket välskött skick. Härliga sällskapsytor med tre sovrum och två badrum. Vardagsrummet är centralt placerat med en öppen social planlösning på entréplan, här finns det gott om plats för soffgrupp och matplats för hela familjen. Under sommarhalvåret utgör altanen i sydvästläge en underbar förlängning av rummet, och man njuter här av solen från lunch till sent på kvällen. I vardagsrummet finns också en mysig braskamin som sprider härlig värme. Extra allrum på övre plan med magnifik takhöjd som är något extra med havsutsikt och överblick över vardagsrum.

De stora fönsterpartierna ger ett generöst och naturligt ljusinsläpp, och tillsammans med den invändiga takhöjden upp till nock, upplevs det som stort och rymligt. Genomgående genomtänkta materialval och hög standard kännetecknar denna bostad. Här finns också ett nybyggt isolerat garage med klinkergolv samt en redskapsbod i samma byggnad. Fastigheten har installerat alarm och övervakningskamera. Lugnt och rofyllt läge i barnvänlig område med kort gångväg till områdets fina sandstrand, bad- och båtbryggor, och med möjlighet till att hyra båtplats. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
121/8 kvm
Driftkostnad
30 529 kr/år
Tomtarea
846 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-19

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på hillervägen såldes av oss 2018-05-19. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på hillervägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.