Knarrevik 14 / Strömstad

Havsnära tomt i Medvik!

Slutpris
715 500 kr
Tomtarea
1 864 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Strömstad Knarrevik 1:25
Såld
2019-04-25
Bostaden är såld!

Denna tomt på knarrevik såldes av oss 2019-04-25. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på knarrevik

Om du går i säljtankar och bor i närheten av knarrevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tomt med stora möjligheter. Skapa ditt drömboende på en tomt i trevliga Medvik, bara några hundra meter ifrån havet. Tomtens areal är 1 864 m2 och gränsar mot natursköna områden med promenadväg till flera fina badplatser. Havet och intilliggande strövområden och natur inbjuder till många härliga stunder och ett aktivt liv.
Närområdet står under expansion då man uppför nya bostadsområden i närheten.
Läget är perfekt, lugnt och lantligt bara ca 7 km till Strömstads centrum, som erbjuder all den service och omsorg man kan önska kombinerat med handel och nöjen.
Upplev denna idyll i Strömstad och utforma drömboendet efter eget tycke och smak! Tomten har mycket goda förutsättningar för byggnation. Platsen är heller inte detaljplanerad vilket ger stort utrymme att helt kunna få bygga efter egna önskemål. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Säljarna ombesörjer och bekostar uppkoppling och anslutning med vatten och avlopp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.