Krossekärrsvägen 15 / Strömstad

Välplanerat vinterbonat fritidshus med 4 sovrum i Hällestrand.

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
31 700 kr/år
Tomtarea
994 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Krossekärrsvägen såldes av oss 2020-09-07. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Krossekärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krossekärrsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hällestrand, denna fantastiska plats med havet i fokus, många fina vikar att bada i, trevlig badplats och brygga, fina skogspromenader och mäktiga berg. Här har du möjligheten att köpa ett mycket trevligt vinterbonat fritidshus som går lika bra att använda som helårsboende. Huset ligger bara 5 minuters promenad från hamnen.Huset är välplanerat med smarta ytor och ger dig allt du behöver för ett bekvämt boende. Köket är ett hemtrevligt, välutrustat kök från HTH kvalitetskök med diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, kyl och frys, öppen planlösning till vardagsrum gör huset perfekt för umgänge. De fyra sovrummen är rymliga och ljusa. Helkaklat badrum med golvvärme, här finns även luftvärmepumpen och tvättmaskinen. Från gången går du ut på den soliga altanen som har plats för flera sittgrupper. Hela huset har sol från morgon till kväll, trädgården är vackert anlagd med flera perenna växter och fina platser att njuta på. Staket byggdes nytt 2015, huset målades om 2018. På Hällestrands ängar finner du ett tryggt boende med både året runt och fritidsboende i grannskapet. Denna fastighet har ett mycket fint läge med berget bakom som ger lä och tomten är insynsskyddad. Det finns bra parkeringsplatser för flera bilar. Här kan du flytta in och ha det bra! Välkommen att boka säker enskild visning med mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.