Krossekärrsvägen 15

Krossekärrsvägen 15

Slutpris

3 100 000 kr


Strömstad

Krossekärrsvägen 15


Slutpris
3 100 000 kr

Strömstad

Välplanerat vinterbonat fritidshus med 4 sovrum i Hällestrand.

Hällestrand, denna fantastiska plats med havet i fokus, många fina vikar att bada i, trevlig badplats och brygga, fina skogspromenader och mäktiga berg. Här har du möjligheten att köpa ett mycket trevligt vinterbonat fritidshus som går lika bra att använda som helårsboende. Huset ligger bara 5 minuters promenad från hamnen.Huset är välplanerat med smarta ytor och ger dig allt du behöver för ett bekvämt boende. Köket är ett hemtrevligt, välutrustat kök från HTH kvalitetskök med diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, kyl och frys, öppen planlösning till vardagsrum gör huset perfekt för umgänge. De fyra sovrummen är rymliga och ljusa. Helkaklat badrum med golvvärme, här finns även luftvärmepumpen och tvättmaskinen. Från gången går du ut på den soliga altanen som har plats för flera sittgrupper. Hela huset har sol från morgon till kväll, trädgården är vackert anlagd med flera perenna växter och fina platser att njuta på. Staket byggdes nytt 2015, huset målades om 2018. På Hällestrands ängar finner du ett tryggt boende med både året runt och fritidsboende i grannskapet. Denna fastighet har ett mycket fint läge med berget bakom som ger lä och tomten är insynsskyddad. Det finns bra parkeringsplatser för flera bilar. Här kan du flytta in och ha det bra! Välkommen att boka säker enskild visning med mäklaren.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
31 700 kr/år
Tomtarea
994 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-07

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Krossekärrsvägen såldes av oss 2020-09-07. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Krossekärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.