Liavägen 17

Liavägen 17


Strömstad

Liavägen 17



Strömstad

Rymlig villa på underbara Hällestrand!

Välkommen till underbara Hällestrand och denna fantastiska villa på Liavägen 17. Fastigheten är belägen på en härlig plats nära havet med skogen och bergen intill. Denna rymliga villa har mycket sällskapsytor och en planlösning som passar utmärkt för en familj som vill bo året runt eller så kan det vara det perfekta semesterboendet. Villan rymmer hela 6 rum och kök samt tvättstuga, 2 badrum, ett med bastu, en separat toalett och förråd med egen ingång från trädgården. En fantastisk naturtomt på baksidan huset och ett praktiskt varmgarage gör fastigheten komplett. Huset har förbättrats i år med stilfullt nymålade ytor i vackra dova färger från utvalda leverantörer. Bergvärme kombinerat med vedpanna i vattenburet system värmer huset och ger den komfort som kan önskas och öppna spisen ger inte bara en härlig brasa att se på utan ger också värme till hela huset. Hällestrand bjuder på en natur utöver det vanliga med vackra klippor, turterräng och fina badplatser samt en idyllisk båthamn. På bara 10 minuters bilfärd är du i Strömstad med allt serviceutbud av affärer och restauranger som önskas.


Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
34 457 kr/år
Tomtarea
1 059 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-08-02

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Liavägen såldes av oss 2022-08-02. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Liavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.