Löparegatan 33

Löparegatan 33

Slutpris

3 650 000 kr


Strömstad

Löparegatan 33


Slutpris
3 650 000 kr

Strömstad

Energismart radhus i centrala Strömstad.

Välkommen till detta trevliga radhus i centrala Strömstad, du har bara 5 minuters promenad till allt du behöver, alla skolor ligger i närheten, mataffärer, köpcenter mm. Huset ligger i ett lugnt område med fri och öppen utsikt. Ägaren har precis monterat nya solceller på taket som gör att energiförbrukningen endast ligger på 2000kWh per år då solcellerna genererar så mycket att man säljer tillbaka elen till elbolaget och endast betalar för mellanskillnaden, Det finns också en monterad elbilsladdare för den som önskar. Fastigheten består av en trevlig tomt med nyanlagd gräsmatta, det fina radhuset samt ett förråd som också går att använda som sovrum. I samfällighetsavgiften ingår garage, fiber, sophantering samt underhåll av området. Området är välskött och trevligt. Huset är kvalitetsbyggt och välisolerat, nymålat 2016, mycket välplanerat med sociala ytor samt badrum i entréplan och sovrummen samt badrum med dusch placerade på ovanvåningen. Om du vill bo i ett lugnt område men ändå ha nära till staden faciliteter är detta det perfekta boendet för dig!


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
30 300 kr/år
Tomtarea
396 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-11-24

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna radhus på Löparegatan såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Löparegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.