Surbrunnsgatan 32 / Strömstad

Havsnära läge i centrala Strömstad!

Slutpris
3 725 000 kr
Boarea/biarea
137/80 kvm
Driftkostnad
49 100 kr/år
Tomtarea
726 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Surbrunnsgatan såldes av oss 2018-05-22. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Surbrunnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Surbrunnsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plansvilla med hel källare och boyta på 137 kvm. Eksjöhus med 6 rum på övre plan med 4 sovrum. En stor och fin källare med garage, pannrum och flera förråd och stor potential. Möjligheter att skapa och förädla då en del renovering förmodligen kan vara önskvärd. Havsutsikt från balkong på övre plan. Sällskapsytor så som kök, allrum och vardagsrum finns på entréplan och ligger i anslutning till varandra med delvis öppen planlösning. Villan är belägen på en lugn återvändsgata i centrala Strömstad med närhet till skolor, lekplatser, gröna omgivningar och ligger mitt i centrum. Mycket nära hav och båtliv och affärer. Båtplats finns att hyra vid hamnen på Surbrunn. Villan är tillgänglig att flytta in i direkt om du har bråttom.
Kort och gott är detta huset för dig som ställer höga krav på läget! Här har du möjligheten att förvandla huset till ditt drömboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration