Tångenvägen 35 / Strömstad

Modern stor och exklusiv villa på tången!

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
40 400 kr/år
Tomtarea
308 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tångenvägen såldes av oss 2017-03-11. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Tångenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tångenvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva denna Stora, Moderna och Exklusiva Villa på Tången. Stilig Villa med all modern utrustning du kan önska. Välplanerad för den stora familjen men ändå ett fantastiskt boende för ett par som önskar extra lyx.
Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med en egen köks del, med plats för matbord och gott om plats för soffgrupp. Rummet har stora fönster och högt i tak som skapar en härlig känsla av rymd, i detta rum finns också en effektiv braskamin som ger skön värme och gör det extra mysigt . Du kan gå ut till uteplatsen i entréplan från vardagsrummet. På nedre plan finns även hall, badrum samt groventré med tvättstuga. Övre plan domineras av de stora Master Bedroom med direkt koppling till det stora badrummet som även har ingång från hallen, detta ca 28 kvadratmeter stora Master Bedroom kan delas till 2 mindre sovrum eller bli ett trevligt vardagsrum/allrum. Resten av övervåningen består av 1 sovrum samt ett stort förråd/walk-in closet som med enkelhet görs om till sovrum, här på övervåningen har vi också utgången till det fantastiskt härliga inglasade uterum med sin intilliggande terrass. I anslutning till Entrén ligger den fina Carporten som i sin förlängning har ett isolerat förråd och genom gång till husets baksida och gröna oas där man har byggt ett isolerat förråd på ca 15 kvadratmeter som avgränsar från insyn. I anslutning till carporten finns det gott om plats för att parkera bilar på den stora asfalterade ytan som angränsar mot grannen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration